Reviews, opinions and experiences

We're always interested in what you have to say! Under here can find a few of our latest reviews, and if you want to see all reviews visit:KiyOh: Independent customer ratings or visit Trusted Shops page. 

Total score 9.2
Top
8

Goede ervaringen

Would you recommend us?
Yes

Maud, Nijverdal
Published on 2022-01-26 20:56
Goede klantenservice
10

Erg goede klantenservice! Vriendelijk en professioneel.

Would you recommend us?
Yes

Jeanine, Arnhem
Published on 2022-01-26 20:13
Top winkel.
9

Leuke betaalbare kleding.

Would you recommend us?
Yes

Lisa, GRONINGEN
Published on 2022-01-25 20:26
Toffe kleding!
8

Fijne, overzichtelijke website.

Would you recommend us?
Yes

Lisette, Nieuwerkerk ad IJssel
Published on 2022-01-25 20:17
Geweldige klantenservice
9

Kwalitatief hele goede en leuke kleding. Prijs-kwaliteitverhouding is top! Zeer goede en vriendelijke klantenservice. Het enige wat ervoor zorgt dat ik minder bestel zijn de retourkosten. Verder zeer tevreden.

Would you recommend us?
Yes

Mandy , Zuid Limburg
Published on 2022-01-25 17:08
Leuke winkel
9

Leuke winkel met mooie kledingstukken. Online bestellen is ook zeker aangeraden want het wordt snel geleverd en heel goede retourdienst!

Would you recommend us?
Yes

Ilse, Maasmechelen
Published on 2022-01-23 21:37
Leuke kleding
10

Leuke kleding, goede service en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Would you recommend us?
Yes

Anne, Tilburg
Published on 2022-01-23 20:58
Enorm tevreden
9

Ik ben zeer tevreden over mijn aankopen bij Guts & Gusto.

Would you recommend us?
Yes

Jolanda Verschoof, Enschede
Published on 2022-01-23 20:14
Ontzettend leuke en goede kwaliteit kleding!
10

Veel keuze, goede service en altijd leuk ingepakt. Voelt als een cadeautje!

Would you recommend us?
Yes

Miriam , Dinxperlo
Published on 2022-01-22 17:34
Topaanbod
10

Gevarieerd aanbod in een makkelijk-in-gebruik-webshop. Helaas nog niet ‘live’ in een winkel geweest. (Ik woon in België) De collectie wisselt regelmatig en er zijn vaak leuke acties! Ik ben fan!

Would you recommend us?
Yes

Marlies , Wachtebeke
Published on 2022-01-21 21:14
Snelle service en betaalbaar
8

Wanneer je het besteld is het de volgende dag in huis wat enorm leuk is! Daarnaast zijn de prijzen betaalbaar wat het ook nog eens leuk maakt. Het enige jammere is de hoge verzendingskosten en kosten om terug te sturen.

Would you recommend us?
Yes

Loran, Antwerpen
Published on 2022-01-20 21:09
Superleuke kledij en accesoires
9

Ik vind altijd wel leuke dingen bij Guts&Gusto die je nergens anders vindt. Snelle levering en goede service.

Would you recommend us?
Yes

Eline , Vrasene
Published on 2022-01-20 19:59
Super leuke en diverse kleding!
10

Altijd blij met mijn kleren van Guts & Gusto. Lekker divers en het zit heerlijk. De kwaliteit is ook erg goed. Een fijne site om af en toe lekker te shoppen!

Would you recommend us?
Yes

Jet, Almere
Published on 2022-01-19 21:57
Goede kwaliteit en snelle bezorging
9

Goede kwaliteit, fijne pasvorm en snelle bezorging.

Would you recommend us?
Yes

M, Heerhugowaard
Published on 2022-01-19 19:27
Goede service en mooie kleding
10

De kleding is altijd van top kwaliteit. Daarnaast is de klantenservice altijd goed te bereiken en zorgt altijd voor een passende oplossing

Would you recommend us?
Yes

Tjitske Brandsma, Broek op Langedijk
Published on 2022-01-19 19:21
Snelle levering en fijne producten
8

De levering bij guts en gusto is ontzettend snel. De kwaliteit en het soort kleding is goed en leuk! Het enige min punten vind ik de kosten van retourneren. Dan zij het perfect zijn!

Would you recommend us?
Yes

Rebecca, Voorhout
Published on 2022-01-19 19:18
Leuke kleding en goede service
10

Leuke kleding voor een goede prijs. Altijd snel in huis. Bestel hier regelmatig.

Would you recommend us?
Yes

Noor, Eindhoven
Published on 2022-01-19 09:56
Kleren die kwaliteit uitstralen
8

De kleren lijken zoals op de foto's. Kwalitatief goed. Snelle bezorging, goede klantenservice. Helaas betaald retourneren per post, maar goed, dat ben je ook kwijt voor de parkeergarage als je naar de winkel gaat.

Would you recommend us?
Yes

Janemieke, Stadskanaal
Published on 2022-01-18 21:15
Top ervaring
10

Ik had een jas besteld die niet goed was. Gebeld kreeg een aardige medewerkster aan de tel die met mij mee dacht. Kon de jas retour sturen en heeft zij gelijk de.juiste jas voor mij gereserveerd en nadat ik per mail mijn retourbewijs had gemaild kreeg ik de volgende dag de juiste jas. Zodat ik de volgende dag met mijn nwe jas op vakantie kon gaan.

Would you recommend us?
Yes

Cynthia, Den haag
Published on 2022-01-18 08:24
Hippe kledij voor een doenbare prijs
7

Schoenen slechte kwaliteit Vaak kortingen wat heel leuk is

Would you recommend us?
Yes

Lotte , Vosselaar
Published on 2022-01-17 23:21
Mooie kleding en leuke acties!
8

Ik koop regelmatig mijn kleren bij de Guts&Gusto.

Would you recommend us?
Yes

Ilse, Enschede
Published on 2022-01-17 06:10
Zeer snelle levering!
9

Kledij heeft goede kwaliteit en de levering is super snel! De kledij zit ook mooi verpakt.

Would you recommend us?
Yes

Shana, Goris
Published on 2022-01-16 19:25
Geweldig
9

Zo een mooie leuke kleding en perfecte kwaliteit?

Would you recommend us?
Yes

Kara, Zoersel
Published on 2022-01-16 14:42
Super service
10

Leuke kleding, mooie winkel en hele goeie service. Laatst een jas gekocht waarvan helaas de rits eerder stuk ging dat zou moeten. Geen enkel probleem, werd goed geholpen en mee gedacht. Super service!

Would you recommend us?
Yes

Linde Marsman, Adorp
Published on 2022-01-15 14:04
Prachtige kleding en steeds heel snelle levering.
9

Al enkele keren besteld en heel tevreden. Een ruime keuze en niet al te duur. Vaak de dag na bestelling of 1 dag later al geleverd.

Would you recommend us?
Yes

Yana, Wijnegem
Published on 2022-01-14 21:34