Reviews, meningen en ervaringen

We zijn altijd benieuwd naar je mening! Hieronder staan een paar van onze laatste reviews, voor de volledige lijst ga naar onze pagina op KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen of naar onze Trusted Shops pagina. 

Totale score 9.2
Ik houd van deze winkel!
10

Ik heb al meerdere kledingstukken bij Guts&Gusto besteld en ik houd van deze winkel. Ik heb pakken gekocht, echt supermooi en vallen precies zoals je op de website ziet. De kwaliteit is echt mega goed. En ik krijg ook iedere keer complimenten als ik kleding van hun draag. Ik ben blij dat er meerdere filialen worden geopend, hopelijk ook binnenkort in Amsterdam!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Mekky, Amsterdam
Gepubliceerd op 2021-11-29 09:37
Super leuke kleding, goede service
10

Zowel het bestellen via de webshop als het winkelen in de winkel is goed. Goede service. Nette pakketjes.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Yadi, Roosendaal
Gepubliceerd op 2021-11-28 20:56
Snelle bezorging en goeie service.
10

Mooie kleding, altijd supersnel bezorgd en leuk ingepakt. De klantenservice reageert heel snel. Maakt het gemis van een winkel in de stad een beetje goed :).

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Simone, Harderwijk
Gepubliceerd op 2021-11-28 20:27
Super toffe kleding
10

Met regelmaat bestel ik kleding bij Guts&Gusto. En elke keer ben ik superblij met mijn bestelling! Telkens leuk ingepakt met een leuk kaartje erbij. Van mensen om mij heen krijg ik steeds complimenten over mijn kleding! Guts&Gutso is mijn winkel geworden!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Krista Kooima, Rijswijk
Gepubliceerd op 2021-11-28 19:34
Mooie kleding, snelle service
10

Ik bestel graag kleding bij guts&gusto. Kleding is van goede kwaliteit, het zit mooi en ik voel me er goed in. Na bestelling heb ik het ook altijd snel in huis. Erg tevreden.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Katja, Maarssen
Gepubliceerd op 2021-11-28 19:24
Je krijgt wat je hebt besteld
10

De kleding is zoals op het plaatje en zit lekker

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Nathalie Tomassen, AMERSFOORT
Gepubliceerd op 2021-11-27 20:33
Kleding van kwaliteit!
10

De kleding blijft mooi, heeft een fijne pasvorm! De communicatie is altijd goed.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Soraya, Almere
Gepubliceerd op 2021-11-27 20:17
Super leuke kleren!
9

Goede service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

meike, oss
Gepubliceerd op 2021-11-27 19:19
Top
10

Leuke kleding, goeie service!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Julie, Vlimmeren
Gepubliceerd op 2021-11-25 23:42
Toffe kleding én service
10

Nog geen kledingstuk hoeven ruilen, stuk voor stuk goed qua pasvorm. En toen er een issue was met een kledingstuk werd dat netjes opgelost.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Laura, Almere
Gepubliceerd op 2021-11-25 20:37
Altijd goede kwaliteit.
9

Het enige wat ik jammer vind is dat de broeken niet in grotere maten zijn. Verder is eigenlijk alles wat ik bestel bij jullie goed en goede kwaliteiten.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Suzanne, Hattem
Gepubliceerd op 2021-11-25 18:05
Geweldige webshop
10

Leuke kleding, altijd netjes geleverd en de maten vind ik ook nice

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Y, Rotterdam
Gepubliceerd op 2021-11-24 20:58
Leuke kleding, goede service
8

Erg leuke kleding. Krijg veel complimenten

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Erin, Leiden
Gepubliceerd op 2021-11-24 19:21
Kwaliteit volle kleren.
10

Ik vind bij jullie altijd wel iets. De kwaliteit van deze kleren is altijd top!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Hanna, Kruibeke
Gepubliceerd op 2021-11-23 20:59
Mooie kleren en snelle levertijd
9

Meerdere malen online besteld en ook in de winkel in Utrecht geweest. Supermooie kleren van goeie kwaliteit!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Daniek, Utrecht
Gepubliceerd op 2021-11-23 19:18
Goede service en goede mode
9

De service is goed en ze komen na wat er op de site staat. De kleding is altijd erg leuk.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Sacha, Arnhem
Gepubliceerd op 2021-11-23 12:17
Fijne webshop met leuke items!
8

Elke keer als ik op de webshop kijk zie ik wel weer leuke items voorbij komen :)

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Natasja, Noord holland
Gepubliceerd op 2021-11-22 22:25
Geweldige webshop!
8

Super snelle levering en prachtige kledij. Heel tevreden!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Justine, Oostkamp
Gepubliceerd op 2021-11-22 15:19
Fantastisch!
10

Overzichtelijke site. Helaas eindig ik altijd met veel meer items in mijn mandje dan nodig, maar alles is ook zo leuk!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Aline, Apeldoorn
Gepubliceerd op 2021-11-21 20:21
Toffe kledij
9

De kledij is tof, Origineel en van goede kwaliteit. Online kopen gaat super vlot. Binnen de dag of 2 dagen wordt alles thuis geleverd als een cadeautje. Het pakket is mooi ingepakt met leuke versiering en een kaartje er bij met een toffe quote.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lize, Heusden-Zolder
Gepubliceerd op 2021-11-21 19:19
Zoveel leuke kleding!
10

Altijd leuke kleding te vinden in de mooie winkels en online. De kleding is van mooie kwaliteit!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Maryse, Leiden
Gepubliceerd op 2021-11-20 15:52
Super!
9

Goede ervaring, snelle levering! Leuk persoonlijk kaartje erbij, top!

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Isabel, Oldekerk
Gepubliceerd op 2021-11-19 20:29
Mooie kleding voor een goede prijs.
8

Het is mooie kleding voor een goede prijs, service is ook goed. Alleen jammer dat je nog moet betalen voor retouren.

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Iris, Koewacht
Gepubliceerd op 2021-11-19 06:20
TOP!
10

Erg fijne kleren en uitstekende service. Tot nu toe altijd de volgende dag al in huis! Een feestje om te bestellen hier :)

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Arjanne, Wijk bij Duurstede
Gepubliceerd op 2021-11-18 21:14
Super leuke outfits met topkwaliteit!
10

Altijd zeer mooi op tijd met de levering! Jullie outfits zijn echt amazing! Doe zo verder X Lisa

Zou je ons aanbevelen?
Ja

Lisa , wichelen
Gepubliceerd op 2021-11-18 20:34